Відгуки

Відгуки

Пишаємось нашими випускниками курсу!

Практикуючі лікарі, психологи та дефектологи, підвищують свій рівень кваліфікації в найскладнішому і цікавому науковому напрямку!

Х

у 2019-2020 році ми провели два очних курса “Нейропсихологія дитячого віку”

з 2021 року ми перейшли на онлайн формат курсу.

«Клінічна нейропсихологія. Дитяча та доросла»

Х

Фото наших випускників 2020 року з сертифікатами (група №1):

х

Подивитись фото


 

Фото наших випускників 2020 року з сертифікатами (група №2):

Х

Подивитись фото



 

Випускники онлайн курсу 2021 року:

 

Подивитись фото



 

У 2023 році ми провели 2 навчальних цикли

 

 

 

 

 

Якщо Вас зацікавив курс “Клінічна нейропсихологія”, реєструйтеся на нього натиснувши на кнопку нижче.

е

Зареєструватися

19 Comments

  1. Оксана

    Дякую Марині Михайлівна та Олегу Созонтовичу! Таких вчителів я давно не мала.
    Знання теми курсу на найвищому фаховому рівні з теоретичного та практичного боку.
    Теоретичні знання підкріплюються практичними кейсами.
    Все супер.
    Курсом задоволена на 300%.

  2. Анна

    Хочу выразить благодарность за высокий уровень организации и хорошего качественного материала.
    Благодаря доступной подаче сложного материала,поднимаешь уровень своих знаний,что дает возможность развиваться.
    Приятная атмосфера с хорошими и главное умными людьми!
    Спасибо еще раз за интересный и насыщеный курс!

  3. Альна

    Пройшла курс “Нейропсихологія дитячого віку”, дуже вдячна Гуменюк Марині Михайлівна і Чабану Олегу Сазондовичу за професійність та знання, якими вони поділились. Раджу всім хто в пошуку, пройти данний курс.

  4. Юлия

    Спасибо огромное, Марине Михайловне и Олегу Сазондовичу за очень глубокий и полный курс. Материала и знаний достаточно для того, чтобы приступить к практике сразу. Что я и сделала. Благодарю!!!

    1. КСЕНИЯ

      БЛАГОДАРНА НАШИМ ПРЕПОДАВАТЕЛЯМ МАРИНЕ МИХАЙЛОВНЕ И ОЛЕГУ САЗОНТОВИЧУ, А ТАКЖЕ ОРГАНИЗАТОРАМ НЕВЕРОЯТНО ИНТЕРЕСНОГО КУРСА ПО НЕЙРОПСИХОЛОГИИ. ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДСТАВЛЕНА ИНТЕРЕСНО, СТРУКТУРНО, ЧЕТКО. ПОНЯТНО ДЛЯ ВОСПРИЯТИЯ И ПОНИМАНИЯ. ПУТЕШЕСТВИЕ В ГЛУБИННЫЕ СТРУКТУРЫ МОЗГА БЫЛО НЕЗАБЫВАЕМЫМ. ТЕПЕРЬ МЫ ВООРУЖЕНЫ ЗНАНИЯМИ И ВОЗМОЖНОСТЬЮ ПОМОГАТЬЛЮДЯМ С УСЛОВИЕМ – НЕ НАВРЕДИТЬ. СПАСИБО ГРУППЕ ЗА КОЛЛЕКТИВНОЕ ПОГЛАЩЕНИЕ ИНФОРМАЦИИ.

  5. Ирина

    Очень благодарна преподавателям курса за такой глубокий курс , за презентации, за литературу, протоколы, примеры заключений и видео материалы! Эти знания бесценны!

    1. Олександра Матвеюк

      Дорогие, хочу принести огромную благодарность за этот курс обучения, за прекрасных учителей Марину Михайловну и Олега Созонтовича. Это очень важный курс для того, чтобы иметь широкое понимание потребностей и проблем наших маленьких клиентов и как дать им необходимую и своевременную помощь. Я психотерапевт и психолог, я приемная мама и воспитываю деток с особенностями восприятия мира. Материал предоставлен на высоком уровне, с примерами, практикой и доступно. Практичный режим онлайн уроков и возможность иметь материал для просмотра, всегда у преподавателей есть готовность подсказать, объяснить непонятное и помочь. Высокий профессионализм преподавателей и высокая человечность дают в сердце тепло и надежду, что для наших клиентов есть надежда и помощь. Спасибо за то, что в нашей Украине есть такой мощный ресурс. Желаю вам, дорогие быть здоровыми, крепкими и развиваться и нам помогать дальше!!! Всем специалистам в нашей сфере рекомендую этот курс!!!

  6. Яна

    Спасибо огромное Олегу Созонтовичу и Марине Михайловне за курс, который подаётся в очень доступной форме, с практическими примерами обследования детей и взрослых! Благодарю!

  7. Татьяна

    Огромная благодарность Марине Михайловне и Олегу Созонтовичу за океан знаний в области детской и клинической нейропсихологии! А за материалы, – особое спасибо !

  8. Надежда

    Спасибо преподавателям курса, за бесценные знания! Легко, доступно, наглядно и информативно!

  9. Елена

    Благодарю Марину Михайловну и Олега Созонтовича за интересный, объёмный, насыщенный курс знаний. За прекрасную организацию, материалы,видео. За внимательность , трепетное отношение к своему делу и искреннюю заинтересованность в том, чтобы участники курса всё усвоили и начали применять знания на практике.
    Рекомендую коллегам!!!

  10. Диана

    Очень благодарна Олегу Созонтовичу и Марине Михайловне за такой интересный и нужный курс по Нейропсихологии. Следует отметить подробную и хорошо структурированную подачу материала, практический опыт и многолетнюю практику преподавателей, которые делятся опытом и дают исчерпывающие ответы; затрагивают многие сферы жизнедеятельности человека в контексте нейропсихологического подхода.
    Будет интересно и полезно как начинающим специалистам в данной области, так и коллегам с опытом.

  11. Елена

    Хочу поблагодарить Марину Михайловну,
    Олега Созонтовича, организаторов курса –
    за профессионализм и знания, которыми они поделились – это самые лучшие преподаватели и профессионалы !
    Низкий , Вам, Поклон , желаем Здоровья и Благополучия !
    Советую всем , кто в поиске, пройти этот курс по Нейропсихологии !
    Очень объёмная и мощная информация, темы разложены до мельчайших деталей, а главное все доступно и понятно.
    Все сразу становится на свои места.
    Так же все необходимые материалы высылаются – фильмы, книги, альбомы, протоколы…
    Учиться нужно у Лучщих , рекомендую Всем !

  12. Еліна

    Передаю слова вдячності зі Львова!!
    Це було захоплююче знайомство із сучасною, складною, мінливою і такою необхідною галуззю науки як нейропсихологія, під наставництвом експертів своєї справи!
    Дякую Олегу Созонтовичу та Марині Михайлівні за структуровану інформацію, доступний виклад, можливість практикуватись. Особлива вдячність за презентацію найсвіжіших досліджень у галузі!

  13. Євгенія

    Чудовий, глибокий курс, який прекрасно ознайомлює з такою непростою галузю. Матеріал складений дуже профейсійно, лише найнеобхідніша, актуальна інформація. Також хороша організаторська робота. Дякую Марині Михайлівні та Олегу Созонтовичу, що ознайомили зі справою життя!

  14. goncarenkonatplia@gmail.com

    Безмежно вдячна шановним Олегу Сазонтовичу та Марині Михайлівні за цікаві і змістовні лекції, відеоуроки для відпрацювання практичних навичок. Досить складний матеріал з курсу нейропсихології подавався детально, з роз’ясненнями, з прикладами. Домашні практичні завдання, рекомендована література і фільми для перегляду допомогли в повному обсязі засвоїти матеріал. Це дало змогу зразу ж використати знання на практиці.

  15. Мар'яна

    Бачу, що розпочато набір на новий онлайн-курс і щиро заздрю новим студентам, які мають можливість пережити цей неймовірний досвід вперше! Дійсно, даний курс – один з небагатьох освітніх та професійних платформ, який дозволив, особисто мені, вирости як фахівцю не лише в професійних колах, але у власних очах також. Щодня користуюсь набутими практичними матеріалами (ще й досі переглядаю відеолекції, звертаюсь до рекомендованої науково ВАЛІДНОЇ літератури, без зайвих труднощів трансформую набуті теоретичні знання в практичні вміння та навички).
    Ціную і надзвичайно радію можливості мати за наставників еліту української науки!
    Дякую п. Олегові Чабану та п. Марині Гуменюк за вашу клопітку працю, відданість власній справі та за те, що ділитесь зі студентами чимось більшим, ніж знання та досвід!
    З повагою!

  16. admin

    Колектив курсу “Клінічна нейропсихологія” та лектори дуже вдячні за високу оцінку та позитивні відгуки!

  17. Наталія Бакай

    Дякую Олегу Созонтовичу і Марині Михайлівній за таку кількість інформації і практивної, і теоретичної. За супровід, підтримку і відповіді на всі питання, скеровування. Добре, що буде ще доступ, бо з такою кількістю інформації її потрібно переглянути ще раз! Щира подяка!❤️ випуск грудня 2023р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *